tisdag, november 21, 2017

Service och Tjänsteutbud

Vi har inga månadsavgifter i Tropical Garden utan du bestämmer själv om du vill köpa tjänster av oss eller ej.

Bygghjälp

Kan du inte vara på plats själv under byggtiden kan du låta oss ta hand om byggnationen. Vi övervakar då hela bygget från början till slut. Med andra ord, vi ser till att ditt hus blir som du vill ha det.

Taxiservice

Du kan beställa taxi för upphämtning/lämning vid t.ex. flygplatsen. Vi kan givetvis även skjutsa dig till Koh Samui eller till gränsen om du skulle behöva förnya ditt visum.

Tvätt

Hos oss kan du också lämna in din tvätt. Vi tvättar och stryker. Tvätten lämnas sedan vid ditt hus dagen efter.

Städning

Vi kan ordna städning av ditt hus. Du bestämmer själv när och vad som ska städas.

Trädgårsdskötsel

Vi erbjuder även trädgårdsskötsel. Vattning och gräsklippning är det vanligaste men vi kan även ordna med plantering av träd och växter.

Uthyrning av Bil, MC mm.

Till en början kommer vi endast ha MC/Scooter-uthyrning men om intresse finns kan vi även ordna med bil uthyrning för kortare eller längre perioder.

Husuthyrning

För dig som önskar hyra ut ditt hus kan vi erbjuda vår husuthyrningstjänst. Vi sköter då allt som har med uthyrningen att göra. Vi kommer lägga ut ditt hus på vår uthyrningswebb, ta hand om bokningar, sköta städningen och sedan sätta in pengarna på ditt konto.

Boka flygbiljetter, hotell mm.

Vi kan även hjälpa till med att boka flygbiljetter och hotellrum världen över.

Övriga tjänster

Kontakta oss om du söker en tjänst som vi inte listat här så återkommer vi med ett prisförslag.

För mer information: Kontakta oss

Vi hjälper dig!

Låt oss ta hand om ditt byggprojekt. Vi har goda kontakter och kan pressa priserna på material och arbetskostnader åt dig. Vi hjälper dig med allt som behövs för att få ditt hus färdigt. Klicka här för mer information!