tisdag, november 21, 2017

Varför ska du välja oss?

Vi sätter dig som kund främst och kommer göra allt vi kan för att du ska få det precis som du vill ha det.
Här följer några exempel på vad vi kommer att göra för dig:

Tomter i Thailand till låga priser

Vi erbjuder tomter till låga priser. Här har du möjligheten att bygga ditt hus själv till självkostnadspris med eller utan vår hjälp. Väljer du oss kan du köpa ett hus i Thailand för under 300.000SEK.

Leasing eller friköpt tomt

Alla våra tomter kan friköpas eller leasas. Vi erbjuder båda möjligheterna. Du kan välja att använda dig av vårt leasingkontrakt som är framtaget med dig som kund i åtanke och innehåller alla paragrafer som behövs för att göra ditt köp så tryggt som möjligt eller låta din egen advokat skapa ett leasingavtal som du vill ha det. Dessutom kan du som så önskar teckna ytterligare ett kontrakt, Right of superficies som stärker dina rättigheter när det gäller hus och leasadmark. Tryggt och säkert för dig som kund.

Inga månadsavgifter

Vi har inga månadsavgifter eller dyl. Allt ingår i tomtpriset!

Lagfart ChanoteObelånad mark

All mark är obelånad vilket borgar för ett tryggare köp för dig som kund. Vi kan visa upp lagfarterna i original på alla våra tomter för dig som så önskar. Om marken är belånad tar banken originalen i förvar därför visar företagen bara kopior på lagfarterna. Be alltid att få se lagfarterna i original innan du skriver på ett köpekontrakt.

Alla våra tomter har en egen lagfart

Alla tomter är separat uppstyckade och kommer med en egen lagfart (Chanote). Alla tomter ligger dessutom i direkt anslutning till allmänväg vilket också är viktigt att tänka på.

Fasta priser i svenska kronor

Alla våra priser är i svenska kronor så att du vet exakt vad huset/tomten kostar. Inga obehagliga överraskningar här inte.

Bygg ditt hus själv eller med vår hjälp

Vill du bygga ditt hus själv kan du spara mycket pengar. Nu vet vi att alla inte har kunskapen eller tiden för detta och då kan vi hjälpa till att övervaka byggnationen av ditt hus. Vi har goda kontakter och kan pressa priserna på material och arbetskostnader åt dig. Väljer du att låta oss ta hand och ditt byggprojekt hjälper vi dig med allt som behövs för att få ditt hus färdigt.

Inga stora semesterbyar

Vi har valt att inte bygga stora semesterbyar utan mindre husområden med personlig karaktär som alla har fristående tomter. 

Marknadens vänligaste betalningsvillkor

Dessutom erbjuder vi marknadens bästa betalningsvillkor. Väljer du att låta oss ta hand om ditt byggprojekt betalar du betalar inget i förskott för ditt hus utan all betalning sker i takt med att husbyggnationen fortskrider. Den sista inbetalningen sker efter att huset är färdigbyggt och slutbesiktigat. Du ska aldrig betala pengar i förväg vare sig till oss eller någon annan.

Vilken på platsen service vill du ha?

Vi har inga "servicepaket" så vi påtvingar dig utan du bestämmer själv vilken service du vill ha och hur ofta. Här kan du spara pengar då du aldrig behöver köpa tjänster som du inte behöver eller aldrig kommer att använda.

Läs också: Service & tjänsteutbud

Tomter till salu

Tropical Garden består av totalt 7st tomter. Pris från 118.000kr. Läs mer: Tomter till salu i Thailand

Husexempel

smilehomes-t102

smilehomes-t102

smilehomes-t116

smilehomes-t102

smilehomes-t102